D1 Portaal
Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR loopt uit na winst tegen Grijpskerk

Sat 14 Apr, 10:49

Concurrenten spelen gelijk

Hopelijk doet FC Groningen het tegen NEC net zo goed!

De leiders hadden een ijsje beloofd als we zouden winnen. We begonnen goed. Rutger en Simon scoorde allebei twee keer in de eerste helft. Davey heeft een paar hele mooie voorzetten gegeven.

De leiders hadden gezegd dat we hard moesten werken en dat deden we ook. René de trainer was erbij en hij zei soms ook wat we moesten doen. Grijpskerk kwam ook een paar keer bij ons doel, maaar kon geen doelpunt scoren. De bal ging steeds ernaast of eroverheen en onze keeper Robin zat steeds goed bij de bal.

In de rust zeiden de leiders dat we het goed hadden gedaan. Maar ze zeiden ook dat we NOG beter konden. Na de rust was Grijpskerk weer een paar keer heel gevaarlijk, omdat hun aanvallers een paar keer vrij stonden. Maar gelukkig keepte Hilbert goed. Robin scoorde. De laatste vijf minuten mocht ik spits zijn. We waren de hele tijd in de aanval en twee keer schoot ik de bal er bijna in. Maar hun keeper had hem.

We wonnen met 5-0 en dat was goed omdat Grijpskerk vorig jaar kampioen was. We kregen allemaal een ijsje.

Van Sjoerd

De andere wedstrijden:
De Vogels E1 - Kloosterburen E1: 3 - 3
Be Quick E4 - Roden E2: 3 - 3

(Kijk op de pagina 'nieuws' voor vorige berichten, bijvoorbeeld de wedstrijd tegen Be Quick in beeld, met vijf foto's van de site van Be Quick.)